Close
Timişoara, România Str. Zănoaga nr. 2/A
0256 476 476 office@avangas.ro

Infiintata in anul 2013, societatea Avangas Mark este o firma cu capital integral romanesc cu sediul in Timisoara, care isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de butelii incarcate cu gaz petrolier lichefiat (GPL) – butan ( butelii aragaz ) sau propan.

Pe parcursul primilor 2 ani de activitate, am dezvoltat o retea de colaboratori – persoane juridice de pe raza judetului Timis: magazine si benzinarii care comercializeaza cu amanuntul buteliile pentru consum casnic distribuite de compania noastra; companii care folosesc produsele noastre: butelii cu propan pentru functionarea motostivuitoarelor, butelii cu propan pentru uz industrial, arzatoare specializate, incalzirea spatiilor cu destinatie de productie sau servicii.

Incepand cu anul 2016, ne-am diversificat activitatea si am inceput sa construim o retea de distributie a buteliilor la domiciliul clientilor. Aceasta activitate se adreseaza in mod special consumatorilor casnici, dar oferta noastra include si serviciul de livrare a buteliilor pentru persoane juridice, la sediul acestora sau la locul de consum al buteliilor.

Serviciul de livrare a buteliilor la locatia clientilor ofera in plus posibilitatea de instalare a buteliilor, verificarea sigurantei in utilizare si posibilitatea de achizitionare a accesoriilor pentru conectarea consumatorilor la buteliile GPL : regulatoare de gaz, furtune sau kit-uri complete cu regulator.

Pentru clientii persoane fizice sau juridice care nu sunt conectati la reteaua de gaze naturale, oferim solutii pentru incalzirea spatiilor cu ajutorul buteliilor incarcate cu propan: una sau mai multe butelii conectate intre ele, furtunele si regulatoarele necesare montajului, livrarea buteliilor pline atunci cand este necesar.